Mircea Badea: Nu există încântare mai mare despre afirmația lui Băsescu la Macovei

Mircea Badea a comentat, joi seara, declarația lui Traian Băsescu referitoare la Monica Macovei, unde fostul președinte a spus că fostul ministru al Justiției   a rămas "un procuror comunist".

"E, atenție, a fost la televizor și a spus despre Monica Macovei: Zice Traian Băsescu. Bun. Monica Macovei chiar a fost procuror comunist și evident că a rămas așa. Numai niște trepanați din Centrul Vechi, și nu toți, ci doar câțiva, au senzația că Monica Macovei este altfel. Să vă aduc aminte, doamna Macovei a fost ministru al Justiției, a modificat legi ale Justiției prin asumare, astfel încât Băsescu Traian să poată numi toți oamenii aceia enumerați.

Înainte legile nu erau așa. Dar Monica Macovei a făcut această modificare pentru Traian Băsescu. De aceea nici nu ați văzut vreo anchetă făcută de doamna Kovesi referitoare la cineva din anturajul lui Traian Băsescu. Așa, ca o paranteză. Faptul că Băsescu vorbește astfel despre Macovei, nu există încântare mai mare," a spus Mircea Badea la emisiunea În gura presei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel