Minori, trimiși în judecată pentru omorârea unui bătrân

Judecată
Judecată

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş a dispus, marţi, trimiterea în judecată a doi minori, cercetaţi în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, furt şi conducere a unui vehicul fără permis.

Conform anchetatorilor, în noaptea de 13 spre 14 iunie, după o înţelegere prealabilă privind uciderea unei persoane cu scopul de a obţine un autoturism pentru a fugi de acasă, cei doi minori, în vârstă de 15 şi respectiv 17 ani, au comandat un taxi pe care l-au aşteptat în faţa parcului din localitatea timişeană Darova.

"După urcarea în taxi, cei doi minori i-au aplicat conducătorului auto, în vârstă de 77 de ani, mai multe lovituri cu cuţitul în în zona cervicală şi în zona toracică, provocând decesul victimei. Ulterior, cei doi minori au plecat cu autoturismul condus de unul dintre aceştia, transportând trupul victimei într-o zonă forestieră din preajma oraşului Buziaş, unde l-au abandonat, după care s-au deplasat cu autoturismul la Timişoara", a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Mihaela Pop, într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel