EXCLUSIV  Ministrul Dunca răspunde după ce senatorul Bădulescu i-a cerut demisia

Ministrul Marius Dunca a oferit un punct de vedere după ce senatorul PMP Dorin-Valeriu Bădulescu, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat, i-a cerut demisia.

Referitor la articolul "Bădulescu cere DEMISIA ministrului Dunca: Ne-am făcut de rușine", Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca a făcut următoarele precizări în exclusivitate pentru DC News:

"Federația Română de Kaiac Canoe a organizat Campionatele Mondilale pentru Juniori și Tineret de la Bascov. MTS a sprijinit financiar și logistic această competiție, fără a interveni în aspectele organizatorice specifice.

Conform precizărilor FRKC, medaliile decernate sportivilor au fost achiziționate de către Federația Internațională de Canoe(ICF), FRKC doar a achitat factura.

Datorită faptului că proba de K4 1000 m a fost schimbată în proba de K4 500 m în acest an, ICF nu a modificat și pe medalii.

Această scăpare a ICF a fost sesizată de către FRKC, urmând ca sportivii să primească în cel mai scurt timp medaliile cu denumirea probei corectă".

VEZI ȘI PUNCTUL DE VEDERE TRANSMIS DE FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE KAIAC – CANOE.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel