Bădulescu cere DEMISIA ministrului Dunca: Ne-am făcut de rușine

Senatorul PMP Dorin-Valeriu Bădulescu, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat, l-a criticat pe ministrul Tineretului și Sportului Marius Dunca și i-a cerut demisia.

"As dori sa felicit un sportiv despre care presa nu a relatat deloc. Este Aurelian Ciocan din Pogoanele (orașul meu de baștina) care la recent încheiatul Campionat Mondial de Kaiac -canoe organizat la Bascov in Jud. Argeș, a obținut medalia de bronz cu echipa de Kaiak4 (U23) - proba de 500 metri cu un timp de numai 88 miimi fata de locul 1.

Deși baietii au obținut medalie la 500 m li s-au înmânat medalii pentru proba de 1000m. Asa ceva se întâmpla numai in România. Cine raspunde? Se pare ca nimeni. Iar ne-am făcut de rusine...

VEZI ȘI: Ministrul Dunca răspunde după ce senatorul Bădulescu i-a cerut demisia

Sportivi avem. Organizare, preocupare, recunoștință de la autorități nu exista după cum se poate vedea. Dar aceasta este nota obișnuita a multor guverne in ceea ce privește sportul. In alta tara. ministrul de resort ar fi plecat din funcție imediat, la noi dl. Dunca tace mâlc. Fair-play, domnule ministru, si curaj ca in sport: demisia!", a scris Bădulescu pe Facebook.

Echipa României de Kaiac 4, formată din Cosmin Lulciuc, Răzvan Albișoru, Aurelian Ciocan și Sorin Cical, a obținut, la finalul lunii iulie, medalia de bronz la proba de 500 de m, categria U23, masculin. Pe primele două locuri s-au situat echipele Spaniei și Bielarusiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel