Ministru pe litoral: Multe baruri supraaglomerate. Jandarmii să intervină!

Un ministru din Guvernul Orban a declarat, duminică, după vizite în localuri și cluburi de pe litoral, că a găsit mai multe locații supraaglomerate.

„Guvernul nu își dorește ca activitatea lor (n.r. a cluburilor și barurilor) să fie întreruptă. Am reamintit faptul că am făcut împreună eforturi pentru a ține angajații în șomaj tehnic, adică să nu îi piardă, am făcut împreună eforturi pentru ca sănătatea angajaților și a clienților să fie protejată și a venit momentul să întoarcă această responsabilitate, în sensul de a lua măsuri suplimentare. Am văzut și clienți nemulțumiți și iritați de prezența noastră, ceea ce înseamnă că trebuie să fac un apel și la agenții economici, dar și la cei care vizitează aceste cluburi. Nu se poate imagina o situație sub control fără responsabilitatea ambelor părți”, a declarat Violeta Alexandru, ministru al Muncii, duminică, după vizite la mai mulți agenți economici de pe litoral.

„Atunci când au situații de aglomerare la intrare trebuie să apeleze - dacă persoanele care aglomerează acel spațiu de intrare sunt pe domeniul public - la jandarmerie. Înțeleg că se oprește competența dânșilor pe raza localului respectiv, dar atunci când văd o aglomerație formată la intrare, pe lângă faptul că trebuie să trateze puțin mai în serios obligația de a crea culoare de acces, trebuie să apeleze la jandarmerie și să colaboreze cu instituțiile pentru a putea organiza spațiul respectiv ca spațiu de așteptare”, a spus ministrul.

Recomandarea pe care Alexandru a făcut-o patronilor de localuri de la malul mării a fost aceea de a fi mai atenți la procesul de rezervare de locuri în localuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel