Ministerul Turismului a retras licenţa agenţiei de turism Funtrip.World

Ministerul Turismului a retras, marţi, licenţa agenţiei de turism Funtrip.World, informează instituţia.

Reprezentanţii Direcţiei Generale Autorizare şi Control Turism din cadrul Ministerului Turismului au efectuat, în data de 1 februarie, un control la sediul agenţiei de turism Funtrip.World, potrivit Agerpres.

Astfel, s-a constatat ca agenţia de turism nu mai funcţionează la sediul pentru care s-a emis licenţa de turism, drept urmare a fost întocmită o notă de constatare. După 15 zile de la data primirii notificării prin scrisoare recomandată, licenţa de turism se retrage din oficiu. Notificarea a fost transmisă către SC Funtrip SRL în data de 3 februarie.

Reprezentanţii Ministerului Turismului precizează că termenul de 15 zile curge de la data de livrare a poştei care, în acest caz, a fost 6 februarie. Până în prezent au fost primite la Ministerul Turismului 31 de sesizări din partea turiştilor cu privire la neprestarea serviciilor turistice de către agenţie.

Pe 9 februarie 2017, agenţia anunţa pe o reţea de socializare că se află în procedură de insolvenţă, dar promitea că oamenii vor fi despăgubiţi de asigurator. Funtrip.World deţinea o poliţă de asigurare privind rambursarea cheltuielilor de repatriere şi a sumelor achitate de către turist, în cazul insolvabilităţii sau falimentului agenţiei de turism, emisă de Omniasig pentru suma de 50.000 de dolari, valabilă până la 2 martie 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel