Ministerul Justiţiei, protocoale. Tudorel Toader, reacţie

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a declarat, luni dimineaţa, informaţia potrivit căreia Ministerul Justiţiei ar fi semnat, în trecut, mai multe protocoale secrete.

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a făcut o serie de declaraţii luni dimineaţa, în faţa sediului CSM, acolo unde urmează să aibă loc audierea Adinei Florea, propunerea sa pentru conducerea DNA. 

"Nu am reuşit de dimineaţă să verific, pentru că am avut alte urgenţe de rezolvat, dar plecând de la CSM sigur voi verifica. Categoric eu nu am semnat astfel de protocoale. În spaţiul public cineva căruia nu vreau să-i spun numele spunea 'ministrul Toader a semnat şase protocoale', acum protocoalele acestea, vă rog să fiţi de acord, noi luăm atitudine şi le blamăm. Vom vedea, juridic, ce le vom face, protocoalele care au avut implicaţie în activitatea justiţiei. Eu am semnat ca decan un protocol cu CSM-ul pentru că studenţii de la drept au în planul de învăţămân disciplină obligatorie practica de specialitate. [...] Şi am semnat cu CSM protocol în baza căruia instanţele, parchetele, primesc studenţii să facă practică. Acela e un protocol benefic formării profesionale. Noi vorbim doar de cele din activitatea de înfăptuire a justiţiei", a declarat Tudorel Toader. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel