Ministerul Justiţiei, protocoale. Tudorel Toader, reacţie

Mihai Ciobanu / 08 oct 2018 / 10:08 Salveaza PDF Comentarii
Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a declarat, luni dimineaţa, informaţia potrivit căreia Ministerul Justiţiei ar fi semnat, în trecut, mai multe protocoale secrete.

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a făcut o serie de declaraţii luni dimineaţa, în faţa sediului CSM, acolo unde urmează să aibă loc audierea Adinei Florea, propunerea sa pentru conducerea DNA. 

"Nu am reuşit de dimineaţă să verific, pentru că am avut alte urgenţe de rezolvat, dar plecând de la CSM sigur voi verifica. Categoric eu nu am semnat astfel de protocoale. În spaţiul public cineva căruia nu vreau să-i spun numele spunea 'ministrul Toader a semnat şase protocoale', acum protocoalele acestea, vă rog să fiţi de acord, noi luăm atitudine şi le blamăm. Vom vedea, juridic, ce le vom face, protocoalele care au avut implicaţie în activitatea justiţiei. Eu am semnat ca decan un protocol cu CSM-ul pentru că studenţii de la drept au în planul de învăţămân disciplină obligatorie practica de specialitate. [...] Şi am semnat cu CSM protocol în baza căruia instanţele, parchetele, primesc studenţii să facă practică. Acela e un protocol benefic formării profesionale. Noi vorbim doar de cele din activitatea de înfăptuire a justiţiei", a declarat Tudorel Toader. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24