Militar arestat preventiv. I-a dat foc concubinei

Judecătorii Tribunalului Militar Timiș au decis sâmbătă arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a caporalului de 32 de ani din Craiova, acuzat de omor calificat comis asupra concubinei sale.

După pronunțarea deciziei, acesta a fost dus înapoi la Craiova, pentru a fi introdus în arestul Poliției Județene.

Procurori de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara au dispus, vineri, prin ordonanță, punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea inculpatului Truță Ștefan Daniel, caporal angajat într-o unitate militară din Craiova, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

În referatul cu propunere de arestare preventivă, procurorii au reținut că la data de 24 februarie 2017, pe fondul unui conflict între inculpat și concubina sa, acesta a stropit cu alcool sanitar victima, apoi, cu ajutorul unui spray și al unei brichete, i-a dat foc. Victima a suferit o serie de leziuni, prezentându-se împreună cu agresorul la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde a fost internată, iar astăzi (vineri — n.r.) aceasta a decedat, se preciza într-un comunicat al Parchetului Militar Timișoara, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel