Mihai Morar, după ce a urmărit-o pe Halep: Am și eu ceva de zis în apărarea mea

Mihai Morar, la Fed Cup. FOTO: Facebook / Mihai Morar
Mihai Morar, la Fed Cup. FOTO: Facebook / Mihai Morar

România a ratat calificarea în finala Fed Cup, după ce perechea Monica Niculescu/Simona Halep a fost învinsă, la Rouen, cu scorul Kristina Mladenovic/Caroline Garcia. Franţa s-a impus în faţa României, cu scorul de 3-2. Mihai Morar a postat un mesaj emoționant pe Facebook.

„AM MURIT, AM ÎNVIAT și am murit din nou. Chiar în ziua în care Franța sărbătorea Paștele. "Ne-au bătut franțuzoaicele, te-ai dus degeaba până acolo" mi-a scris aseară, după îngrângerea româncelor, un user oarecare, pe Messenger. Și are dreptate. Cum să-l contrazici?! Sportul reține victoriile și îi șterge din memorie pe pierzători. C-așa-i în tenis. Dar am și eu ceva de zis în apărarea mea. Mai e ceva. Inima. Inima, a naibii, nu uită.

Inima nu uită românii care le-au încurajat pe Simo, Miki, Irina și Moni. Noi, românii nu am fost, în Franța, o galerie, n-am fost o tribună, n-am fost jumătate de sală. Noi și tricolorul nostru am fost toată arena. Francezii nu au existat la ei acasă. Poporul ăsta arată minunat atunci când e unit într-un ideal, și nu dezbinat de scandal. Inima nu uită cum Simona Halep a jucat doar ieri 6 ore pe zgură. Supraomenesc.

Inima nu uită cum această româncă e una din supralecțiile vii ale acestui popor. Nu e suficient să fii bun pentru a fi cel mai bun. Trebuie să fii și "rău". Să nu renunți în niciun moment, să nu cedezi nici când nu mai speri.

Simona este cea mai bună pentru că, pe cât este de "bună", pe atât este de "rea".


Inima nu uită că ieri, deși francezii ne-au ținut nemâncați și nebăuți în sală, după 10 ore, 3000 de români au aplaudat victoria Franței. Așa cum, la accidentarea lui Begu, galeria franceză i-a strigat numele "I-ri-na! I-ri-na!" Sportul nu va reține asta. Inima, da.

Sportul reține ce trebuie. Inima reține ce simte. Numai că victoriile se uită. Ceea ce am simțit nu se uită niciodată”, a scris Mihai Morar pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel