Mihai Fifor, noul Ministru interimar de Interne: Asta trebuie să învăţăm din cazul Caracal

Mihai Fifor
Mihai Fifor

Noul ministru interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat la Antena 3 că tragedia de la Caracal trebuie să fie o învăţătură de minte pentru instituţiile statului român, dar şi că se impun măsuri imediate. 

"Nu sunt momente uşoare, dimpotrivă extrem de complicate pentru MAI. Această tragedie ne arată că este nevoie de o intervenţie rapidă, abruptă, de o reaşezare a unui sistem de ordine şi siguranţă publică, un sistem care are nevoie de analiză rapidă şi atentă, pentru că s-a dovedit că există nenumărate discuţii care duc la astfel de tragedii. Este un cumul de factori care au dus la nenorocirea de la Caracal şi asta trebuie să învăţăm din acest caz.

Vom vedea dacă este o eroare a poliţiei, a procurorului, a celor de la 112, toate astea se vor stabili în urma unei anchete. Sunt lucruri care, din păcate, nu s-au făcut la timp, nu s-au operaţionalizat la timp. Este o lipsă mare de personal în dispeceratele 112. NU se poate ca acolo unde e nevoie de 10 oameni să fie doar cinci, spre exemplu. Nu vreau, totuşi, să scuz pe nimeni!", a declarat Mihai Fifor la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel