Mihai Chirică, suspectat de negocieri cu PSD

Mihai Chirica
Mihai Chirica

Preşedintele organizaţiei municipale Iaşi a PNL, deputatul Marius Bodea, susţine că primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, ar negocia reîntoarcerea în PSD. 

El a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că primarul Iaşiului ar "negocia intens, prin emisari, cu domnul Dragnea revenirea în PSD". 

"Domnul Chirica, fără un partid mare în spate, va pierde la fel de ruşinos, la fel cum a pierdut domnul Simirad, şeful său din trecut şi actual consilier, cu 3%, dacă vă amintiţi, cum a pierdut domnul Nichita, idolul său din trecut şi fostul său şef, tot când a candidat fără partid mare. Or, în condiţiile în care, bătând la uşa PNL, domnul Nichita a rămas cu clanţa în mână, îi rămâne soluţia evident de a se întoarce în PSD şi aici îi lansez o întrebare public domnului Chirica, dacă este adevărat sau nu că negociază intens, prin emisari, cu domnul Dragnea, revenirea în PSD", a afirmat Bodea. 

Parlamentarul PNL susţine că atitudinea lui Chirica faţă de PSD s-a schimbat, în sensul că acesta "a lăsat-o mai moale cu criticile şi aşa ipocrite la adresa conducerii centrale a PSD".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel