Mihai Bendeac: Mi se pare o metodă foarte proastă să mă dați afară

Duminică, la iUmor, un mentalist și magician, Andrew Lee, a reușit să-l sperie pe juratul Mihai Bendeac.

MIHAI BENDEAC, IUMOR 2018. Lee le-a cerut lui Mihai Bendeac și Cheloo să îl ajute. Primul a trebuit să aleagă o carte, cel de-al fiind responsabil cu amestecatul lor. Iar dacă în mod normal un magician reușește să ghicească o carte și atât, Lee a avut o metodă mult mai interesantă. "Când eu voi număra până la trei, Cheloo va arunca în aer cărțile, iar eu voi străpunge cu un cuțit cartea ta și o voi înfige în panoul pe care îl ții la pieptul tău", i-a explicat Lee lui Mihai, care și-a pierdut complet zâmbetul.

MIHAI BENDEAC, IUMOR 2018. Iar când credea că mai rău nu se poate, Lee și-a acoperit și ochii! "Mihai, e foarte important, nu te îngrijora, nu am rănit pe nimeni niciodată. Asta pentru că e a doua oară când fac asta", i-a mai spus înainte de a arunca lama. "Să-i spuneți că m-am mișcat. Serios!", a zis Bendeac.

MIHAI BENDEAC, IUMOR 2018. Deși Lee a nimerit și ținta și cartea aleasă de Mihai Bendeac, juratul nu a prea avut putere să se bucure. La un moment dat, Mihai Bendeac a spus: "Mi se pare o metodă foarte proastă să mă dați afară".

(w670)

MIHAI BENDEAC, IUMOR 2018. ”Eu m-am mișcat la un moment dat și nu înțelegeam de ce nimeni nu i-a spus! M-a frapat distracția tuturor, m-am uitat și în public, la echipă! Nu am văzut pe nimeni care să fie îngrijorat!”, s-a plâns juratul, care era încă sub emoțiile numărului precedent, al trupei D’Argento.

MIHAI BENDEAC, IUMOR 2018. ”Andrew Lee a reușit să mă binedispună pentru că este clar că este un artist care merită să fie pe scenă. A fost o senzație încântătoare!”, a spus de partea cealaltă Cheloo, în timp ce Delia a mărturisit sincer că s-a bucurat că nu a fost ea aleasă pentru a fi ținta.

[citeste si]

MIHAI BENDEAC, IUMOR 2018. Cea de-a patra ediţie a celui mai nou sezon “iUmor”, difuzată duminică seara între orele 20.00 și 22.21 la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel