Mihaela Rădulescu, mesaj după finala Românii au Talent

Mihaela Rădulescu. Foto Facebook
Mihaela Rădulescu. Foto Facebook

Mihaela Rădulescu a transmis un mesaj, pe pagina de Facebook, prin care o felicită pe Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea Românii au Talent, ediţia 2017.

„Lorelai Moşneguţu este câştigătoarea sezonului epic Românii au talent! Dar, ştiţi deja, ea e mult mai mult de-atât - e povestea unui talent de a iubi viaţa, cu toate minunile pe care le poţi descoperi prin puterile tale, prin ambiţia ta colosală, prin lupta pe care trebuie să o dai, zilnic, cu tine însuţi, dacă vrei să fii... ÎNVINGĂTOR. Mulţumesc, Lorelai! Mulţumesc echipei din spatele acestei super producţii de televiziune - o echipă de Oscar, prin fiecare om care a contribuit la reuşita şi grandoarea acestui spectacol. Un gând cald şi la fel de sincer pentru fiecare finalist - toţi aţi fost minunaţi, unici şi atât de emoţionanţi... Să nu încetaţi să credeţi în ceea ce puteţi fi! Mihaela - un jurat fericit pentru... finalul fericit", a scris vedeta pe Facebook.

Câştigătoarea a mărturist şi ce va face cu marele premiu: o parte din bani îi va investi în cariera sa muzicală, iar restul îi va dona.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel