Mihaela Buzărnescu, replică pentru critici: Jobul nostru nu e de la 9 la 18

Facebook Mihaela Buzărnescu
Facebook Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu le-a răspuns criticilor, după ultima înfrângere, în primul tur al turneului ITF Chiasso, scor 6-3, 0-6, 3-6,  în faţa Ralucăi Șerban (226 WTA).

”Noi, sportivii de performanță, adică cei care își sacrifica viață și corpul pentru un sport, suntem puși la multe încercări de-a lungul anilor. Majoritatea dificile, câteva și plăcute sau cum le numim noi, recompense. Din acest motiv, suportul celor din jurul nostru este vital pentru a avea puterea de a merge mai departe la fiecare hop.

Job-ul nostru nu este de la 9:00 la 18:00, ca apoi să ieșim seara cu prietenii sau să ne permitem luxul de a sta la cină cu cei dragi, nu – job-ul nostru este un iceberg al cărui vârf se vede foarte puțin. Jobul nostru înseamnă sărbători sacrificate, nopți prin aeroporturi, deplasări săptămânale, antrenamente intense și, din păcate, multe accidentări, multă durere. Corpul poate duce doar cât este creat să ducă, iar de la om la om variază norocul genetic.

"E uşor să stai pe canapea..."

Cum în ultimul timp m-am confruntat cu a 5-a accidentare majora din carieră, am observat multă critica din mass-media și din social-media. Știu, este extrem de ușor să stai pe o canapea și să scrii un articol sau să dai un comment răutăcios de care ești mândru și este extrem de greu să fii pus în situația în care dorești din răsputeri să reușești în domeniul pe care îl iubești, iar corpul să te avertizeze de anumite excese. Poate nu se știe, însă momentan eu joc doar cu injecții în braț, injecții ce nu sunt făcute să trateze, ci să mascheze durerea.

Sunt convinsă, criticile vor apărea din nou și din nou, însă eu trag în continuare până îmi îndeplinesc visul de a mai reprezenta încă o data România la Olimpiada de la Paris din 2024. Românii ar putea să ne susțină cu vorbe bune și încredere în eforturile noastre.

"Orice critică oglindeşte o neîmplinire personală"

Suntem atâtea jucătoare bune în această generație și puteți fi mândri, puteți aprecia că ai voștri copii au un exemplu pozitiv de urmat. Încă o dată, orice critică pe care o faceți oglindește o neîmplinire personală a voastră, dar, de fapt, pe noi nu ne rănește cu nimic. Ar fi atât de frumos să ne ajutăm și să ne susținem în toate alegerile pe care le facem pe plan personal, dar și pe plan colectiv”, a scris Mihaela Buzărnescu, pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel