Mihaela Buzărnescu a ratat calificarea în finala turneului Winners Open

Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de egipteanca Mayar Sherif.

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de egipteanca Mayar Sherif cu 7-6 (1), 6-4, sâmbătă, în semifinalele turneului Winners Open, primul turneu WTA de la Cluj-Napoca, dotat cu premii totale de 235.238 de dolari, scrie Agerpres. 

Buzărnescu (33 ani, 170 WTA) s-a înclinat după aproape două ore de luptă (1 h 56 min).

Sherif (25 ani, 119 WTA), care a devenit la Cluj-Napoca prima jucătoare egipteană care accede în sferturile unui turneu WTA, a început mai bine şi a condus cu 2-0 şi 3-1, dar Buzărnescu a reuşit trei ghemuri la rând şi a condus pentru prima oară, cu 4-3. Românca a avut o minge de set la 6-5, dar în cele din urmă s-a ajuns în tiebreak. Enervată de o decizie a arbitrului, Buzărnescu şi0-a pierdut concentrarea şi a greşit mult în tiebreak, adjudecat de adversara sa cu 7-1.

Nu s-a regăsit nici în debutul setului secund



Buzărnescu nu s-a regăsit nici în debutul setului secund, Sherif ajungând să aibă 4-0. Mihaela a avut o revenire remarcabilă şi a egalat, 4-4, dar Sherif a reuşit să câştige ultimele două ghemuri, setul (6-4) şi meciul.

Buzărnescu va primi un cec de 10.100 de dolari şi 110 puncte WTA.

Cealaltă semifinală le va opune pe germanca Andrea Petkovic, a doua favorită, şi pe sârboaica Aleksandra Krunic, venită din calificări. 

Andrea Petkovic, calificată în semifinalele turneului 

Jucătoarea germană de tenis Andrea Petkovic s-a calificat în semifinalele turneului Winners Open, primul turneu WTA găzduit de Cluj-Napoca şi dotat cu premii totale de 235.238 de dolari, sâmbătă, după ce a învins-o pr australianca Seone Mendez cu 6-7 (6), 6-4, 6-1, mai scrie Agerpres. 

Petkovic a avut nevoie de un singur ghem pentru a accede în penultimul act, după ce meciul s-a întrerupt vineri seara, din cauza întunericului, la scorul de 5-1 în setul decisiv. Mendez venise în calificări.

În penultimul act, Petkovic o va înfrunta pe sârboaica Aleksandra Krunic, şi ea venită din calificări. Prima semifinală le va opune pe Mihaela Buzărnescu şi pe egipteanca Mayar Sherif.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel