Michael Schumacher, adevărul despre starea de sănătate

Michael Schumacher se află de cinci ani în comă, iar șansele acestuia să-şi revină sunt aproape nule, potrivit unui reputat  specialist în medicină.

Steven Laureys, director de cercetare FNRS din Liège și unul dintre specialiştii în descifrarea stării comatoase, a afirmat, în cadrul unei întruniri de cercetare în Belgia, că starea lui Michael Schumacher este una extrem de delicată, iar şansele ca el să-ţi revină sunt foarte mici.

"Medical, Schumacher nu se mai află în comă. Aceasta durează pentru câteva zile sau, în cel mai bun caz, câteva săptămâni. Cu cât trece mai mult timp, cu atât scade şi probabilitatea ca persoana să-şi revină. Recuperarea din comă trebuie să aibă loc într-o perioadă cât mai scurtă. Situaţia lu Michael Schumacher este foare dificilă. Se află de 5 ani în comă, iar recuperarea neurologică este mică. Timpul este împotriva lui", a declarat profesorul Steven Laureys într-un interviu pentru portalul sudinfo.be în urmă cu câteva zile.

Michael Schumacher, în vârstă de 49 de ani, de șapte ori campion în F1, s-a rănit  la cap după ce a căzut la schi, in finalaul anului 2013. Ulterior, el a fost dus acasă, la locuința sa din Elveția, unde beneficiază de toate îngrijirile necesare.

Vezi si: Vești despre starea lui Michael Schumacher: Îl vizitez regulat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel