Mesaje pentru Andreea Chirvasiu: ”Prietenă dragă, acum o lună îți cântam Blessed”

"De aceea iubesc Stelele, Luna și Cerul! Cândva am să mă întâlnesc cu ele!", spunea

În continuare, câteva dintre cele mai emoționante mesaje postate pe profilul de Facebook al Andreei Chirvasiu:

"Andreea Chirvasiu, prietenă dragă, acum o lună și câteva zile (30 Noiembrie 2012), îți cântam și îți dedicam cu lacrimi în ochi, o melodie dragă mie, și anume "Elton John - Blessed", la una din serile mele cu Karaoke! Acum, îți dedic aceeași melodie, pentru că știu că ești cu Dumnezeu, la fel de binecuvântată! Te regret enorm, dragă prietenă! :( Vei fi în gândurile mele mereu! :("

"Dumnezeu să te odihnească în pace, Andreea! Nu te voi uita niciodată! Sper și știu și cred că sufletul tău va ajunge acolo sus printre îngerii pe care tu îi iubeai atât de mult, Andreea!" 

"Condoleanțe familiei Andreei. Îmi pare rău că abia acum am aflat, altfel aș fi ajuns ieri la biserică. Am fost colege în clasele 1-4 și abia ne regăsisem cu ajutor Facebook. N-am mai apucat să ne întâlnim să povestim la o cafea. Să-i fie țărâna ușoară! Dumnezeu s-o odihnească în pace!"

"Odihnește-te în pace, la o "cafea" cu Dumnezeu, drag suflet!"

"De pe blogul Andreei ... Cuvinte puține despre Cer, Luna și milioane de Stele, Thursday,June 2nd, 2011

Astazi vreau să scriu pe blog despre Cer, Lună, Stele. De ce? Pentru că mi se pare un loc desăvârșit. Un loc unde este multă liniște, unde nu este aglomerație, un loc unde oamenii nu au apucat să facă prea mult mizerie.

Și ai reusit, dragă Andreea, ai plecat unde nu mai este durere și nici întristare, între stele unde nu există mizerie umană! D-zeu să te odihnească în pace! Adio dragă prietenă! Am să mă rog pentru sufletul tău frumos și curat! Am să țin cont de sfaturile tale bune, cât de necesar este să avem grijă de sufletul și sănătatea noastră și tu cum de nu ai știut să ai grijă de tine draga mea prietenă! Drum bun!"

"Misiunea ta a fost să informezi oamenii cât de mult contează să aibă grijă de viața și sănătatea lor! Sigur că D-zeu va crea o frumoasă emisiune pentru tine acolo în înaltul cer, împreună cu îngerii săi! Drum bun și cu "lumină"!"

"Un suflet blând și bun a plecat mult prea devreme, sus la îngeri! Bunul Dumnezeu să te aibă în pază, Andreea! Condoleanțe familiei îndurerate!"

"În aceste clipe grele, sunt alături familia îndurerată și de prietena și colega mea Flori, care trece prin această inimaginabilă suferință, aceea de a-și fi pierdut fiica, Andreea, la numai 32 de ani!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel