Mesaje de RUSALII 2019. Nu uitaţi de urări!

De Rusalii, mulţi români le sărbătoresc pe femeile care poartă numele Roxana şi Ruxandra, precum şi derivatele Rusalin, Rozalia sau Ruslana. Dacă doriţi să le transmiteţi un mesaj, am ales câteva exemple.

Mesaje de Rusalii. Mesaje și urări prin SMS. Ne gândim cu toţii la tine şi pentru că astăzi este o zi specială îţi urăm un sincer La Mulţi Ani!

Mesaje de Rusalii. Mesaje și urări prin SMS. Un cer senin si fara nori Ca viata ta sa fie Sa ai in cale numai flori Succes si bucurie!

Mesaje de Rusalii. Mesaje și urări prin SMS. Sa fii fericit/a si mereu insotit/a de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI!!!

Mesaje de Rusalii. Mesaje și urări prin SMS. Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Mesaje de Rusalii. Mesaje și urări prin SMS. Sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta!

Mesaje de Rusalii. Mesaje și urări prin SMS. Iti urez sa ai o zi la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul unei privighetori si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La Multi Ani!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel