Mesaj Simona Halep, din izolare - VIDEO

Captură video
Captură video

Simona Halep respectă și ea condițiile de izolare, necesare în această perioadă, pentru a evita o infectare cu coronavirus, și a postat un mesaj video pe rețelele de socializare.

"Ce faceţi pentru a rămâne pozitivi în această perioadă? Iată ce am făcut eu pentru a-mi însenina zilele petrecute acasă”, scrie Simona Halep, pe o rețea de socializare.

Eu sunt acasă, în fiecare zi, de fapt, chiar non-stop. Acum câteva zile m-am gândit, şi am decis, să înrămez şi să pun pe perete racheta cu care am jucat la Wimbledon în 2019, iar alături este poza cu trofeul. Am decis să le înrămez pentru a avea o amintire frumoasă. A fost un moment incredibil și este minunat că le pot vedea de fiecare dată când intru în cameră. Aveţi grijă, staţi acasă şi fiţi pozitivi. Totul va fi bine!", spune Simona Halep, marți, într-un clip postat pe contul său de Facebook.

 VIDEO

Simona Halep a revenit în România la sfârșitul lunii februarie, după ce a câștigat turneul de la Dubai și accidentarea de la piciorul stâng nu i-a permis să evolueze la Doha și Indian Wells, turneu care, ulterior, s-a anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel