Meleşcanu, demisie de la şefia Senatului. "Nu fac niciodată pasul înapoi"

Florin Răvdan / 01 feb 2020 / 18:43 Salveaza PDF Comentarii

Teodor Meleşcanu a afirmat că "nu face niciodată pasul înapoi", când a fost întrebat dacă va demisiona de la şefia Senatului, ca urmare a deciziei CCR. 

„Sigur, nu e nicio problemă. Eu nu fac niciodată pasul înapoi, fac într-o parte", a răspuns Teodor Meleșcanu, întrebat dacă demisiona pentru a fi desemnat un alt președinte al Senatului.

„Noi vom vedea la deschiderea sesiunii și vom găsi cea mai bună soluție pentreu a depăși o perioadă foarte grea pentru Senat, și în același timp, care să respecte toate prevderile legale. E adevărat că nu a fost încă publicată decizia CCR și nici motivarea, dar va trebui să găsim modalități pentru ca lucrurile să funcționeze excelent", a completat el, conform Mediafax. 

Va demisiona Meleşcanu? 

 

Întrebat dacă ia în calcul să își prezinte demisia, acesta a spus că „orice este posibil, să vedem pe lege. Eu sunt complet deschis".

Judecătorii Curții Constituționale au decis că Teodor Meleșcanu a fost ales nelegal în funcția de președinte al Senatului.
Teodor Meleșcanu a fost ales pe 10 septembrie 2019, la propunerea PSD, președinte al Senatului. Ca urmare a alegerii lui Teodor Meleșcanu la șefia Senatului, cu susținerea PSD, fostul ministru de Externe a fost exclus din ALDE.

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23