Melania Medeleanu pleacă din televiziune

melania-medeleanu
melania-medeleanu

Melania Medeleanu, una din cele mai vechi prezentatoare ale Realitatea TV, a decis să renunţe la televiziune, pentru a se ocupa de celelalte lucruri importante pentru ea şi pentru care nu a avut timp până în prezent.

„Vreau să subliniez că nu este vorba de o demisie. Pur şi simplu, sunt o serie de lucruri dragi sufletului meu pe care le-am lăsat prea multă vreme în stand by. De pildă, este grozav faptul că după zece ani sunt din nou studentă şi mă pot duce la cursuri“, a declarat Melania Medeleanu pentru www.paginademedia.ro.

Melania Medeleanu prezintă principalul program de ştiri al Realitatea TV, Jurnalul de Prime Time, în fiecare seară. Jurnalista a mai prezentat emisiunea România politică, în care îi avea ca invitaţi permanenţi pe Emil Hurezeanu li Iosif Boda. În 2005, a câltigat premiul APTR pentru cel mai bun jurnal de știri. Medeleanu lucrează la postul de televiziune al lui Sorin Ovidiu Vîntu încă din 2002.

Ana Maria Roman părăseşte şi ea Realitatea TV

Realitatea TV mai pierde unul dintre reporterii de bază ai postului. Astfel, Ana Maria Roman părăseşte Realitatea TV, urmând să-şi continue activitatea la postul Antena 3, după cum ne-au declarat surse din interiorul Intact Media.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel