Meghan Markle, rochii de mii de euro. Cât costă ținutele pe care le-a purtat Ducesa de Sussex la ultimul interviu

Meghan Markle, rochii de mii de euro. Cât costă ținutele pe care le-a purtat Ducesa de Sussex la ultimul interviu / Foto: Instagram sussexroyal
Meghan Markle, rochii de mii de euro. Cât costă ținutele pe care le-a purtat Ducesa de Sussex la ultimul interviu / Foto: Instagram sussexroyal

Află în articol cât costă hainele pe care le îmbracă Meghan Markle.

Meghan Markle a optat pentru niște vestimentații destul de scumpe în cel mai recent interviu al său, acordat revistei Variety. Ducesa de Sussex a purtat o rochie Carolina Herrera de 2.990 de dolari, o rochie cocktail de la Jason Wu, la un preț de peste 5.000 de dolari, și o rochie Galvan de 1.560 de dolari, pentru ședința foto, scrie Daily Mail.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 41 de ani, și-a deschis sufletul pentru una dintre revistele ei preferate din SUA, în articolul publicat astăzi, alături de un interviu video, în care Meghan Markle a vorbit despre toate, de la dragostea soțului ei pentru fast-food-ul american până la durerea ei din cauza morții Reginei.

Pe lângă interviu, s-a pus mare accent și pe ședința foto. Într-o imagine, mama a doi copii este văzută într-o rochie elegantă din satin bleumarin și argintiu, de la Carolina Herrera, cu pantofi de la Amina Muaddi. Rochia midi fără bretele are un preț de aproape 3.000 USD. În altă poză, ea apare într-o rochie verde strălucitoare, din satin, care se vinde la 1.567 de dolari, cu cercei simpli de aur de la Mondo Mondo.

Coperta revistei se concentrează pe chipul lui Meghan, ea purtând un colier din aur în formă de cerc, iar părul îi este strâns la spate. Într-o altă poză, Ducesa se arăta relaxată în timp ce purta o rochie albă cu roz, de Jason Wu. Se crede că rochia de cocktail din tafta se vinde la aproximativ 5.200 de dolari. Ea și-a finisat look-ul cu tocuri de la Giuseppe Zanotti, deși apare cu picioarele goale în fotografii.

Meghan Markle, declarații explozive despre relația sa cu Regina Elisabeta a II-a. Cum a reacționat Harry atunci când a aflat că bunica sa a murit

Meghan Markle și-a dezvăluit astăzi dragostea pentru Regina Elisabeta a II-a și moștenirea ei. În plus, Ducesa de Sussex a dezvăluit și cum a reacționat Prințul Harry la aflarea veștii morții Majestății Sale, scrie The Sun.

Într-un interviu emoționant, Meghan Markle a vorbit despre "căldura plăcută" pe care a împărtășit-o cu monarhul, în timp ce vorbea despre pierderea care a zguduit națiunea britanică. Vorbind despre moartea Majestății Sale, Meghan a spus pentru Variety că a fost norocoasă că a putut să petreacă timp cu Regina.

Cât despre reacția Prințului Harry la aflarea veștii morții bunicii sale, Ducesa de Sussex a spus: "A fost o perioadă complicată, dar soțul meu, mereu optimist, a spus: "Acum s-a reunit cu soțul ei"".

În cadrul interviului, aceasta a mai spus: "Simt profundă recunoștință pentru că am putut să petrec timp cu ea și să o cunosc. A existat o  revărsare de dragoste și sprijin. Sunt foarte recunoscătoare că am putut fi alături de soțul meu pentru a-l susține, mai ales în acea perioadă. Ceea ce este atât de frumos este să te uiți la moștenirea pe care bunica lui a putut să o lase pe atât de multe fronturi. Cu siguranță, în ceea ce privește conducerea feminină, ea este cel mai strălucitor exemplu despre cum arată asta".

Ducesa a mai spus că de la moartea Reginei Elisabeta a reflectat asupra primei întâlniri oficiale pe care a avut-o cu monarhul și "cât de special a fost asta". Vezi mai mult AICI.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel