Medicul Vasi Rădulescu: Văzând că Șoșoacă i-a luat fața, Dragoș Bucur a revenit, să se întoarcă privirile la el

Medicul și scriitorul Vasi Rădulescu / Foto Facebook
Medicul și scriitorul Vasi Rădulescu / Foto Facebook

Actorul Dragoș Bucur a pornit o dezbatere aprinsă în mediul online după declarații controversate. Spunea că nu poartă mască și că nu se va vaccina. Medicul și scriitorul Vasi Rădulescu a trimis ulterior un mesaj.

„Văzând că Șoșoacă i-a luat fața azi (n.r. miercuri, când a fost exclusă din AUR), Dragoș Bucur a revenit cu egzplicații, să se întoarcă privirile la el. E un dac liber, ce s-o mai lungim. Masca nu-i pentru el. Vaccinul e câh. Astea sunt găselnițe, opresiuni ale guvernelor și ocultei mondiale care ne țin sub bocanc.

Dragoș militează pentru „the way back” la acțiuni individuale, egoiste, rupte de binele comun. Nu pui mască și nu te vaccinezi pentru că te doare la bașcheți de cei de lângă tine.

(...) Apoi, Dragoș mai pledează pentru dreptul la exprimare liberă. Acest drept înțeles greșit de mulți care o țin langa cu libertatea lor. Libertatea înseamnă responsabilitate. Libertatea de exprimare necesită să înțelegi bine niște lucruri, să respecți știința, abia apoi să te pronunți. Să răspunzi pentru conținutul opiniei tale. Să ai respect pentru ceilalți. Altfel, această libertatea de exprimare naște monștri”, a scris pe Facebook Vasi Rădulescu.

„Nu ne convingi de nimic cu egzplicațiile tale, Dragoș. Iei mii de like-uri la ele, dar și grupuri dubioase gen AUR au sute de mii de adepți. Și Olivia Steer are mulți. Și nu ești de partea bună, Dragoș. Cu toată libertatea ta de exprimare, prost înțeleasă”, a conchis Vasi Rădulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel