EXCLUSIV  Masoneria, proiect uriaș în România. Nu s-a mai construit în lume în ultimii 70 de ani

Marele Maestru al Marii Loji Naţionale din România a vorbit, la interviurile DCNews, despre cel mai mare proiect socio-cultural din lume, în ultimii 70 de ani, care va fi construit la București.

Prof. univ. dr. Radu Bălănescu, Marele Maestru al Marii Loji Naţionale din România, este coordonatorul unuia dintre cele mai mari proiecte socio-culturale construite în lume. Totul va fi gata peste doi ani și jumătate. "Acest obiectiv socio-cultural cred că reprezintă o redare practică a ceea ce înseamnă gândire masonică, o dorință a nenumărate generații. Noi avem șansa să realizăm această dorință veche a celor care au activat în Marea Lojă Națională din România în trecut. Este șansa noastră, a generației noastre de francmasoni. Aș vrea ca toată lumea să știe că în Europa și nu doar în Europa, în lume, în ultimii 60-70 de ani nu s-a mai construit o astfel de clădire ca și anvergură și ca semnificație pentru că este o clădire de dimensiuni mari, sunt 78000 de metri pătrați" a declarat Prof. univ. dr. Radu Bălănescu.

Ce conține proiectul

"Nu vor fi doar temple, acolo o să fie un muzeu, o să fie o bibliotecă, o să fie o sală de expoziție, o să fie o sală pe care noi o vom putea pune la dispoziție pentru concerte de muzică clasică sau de alt gen, pentru simpozioane, conferințe, de ceea ce este nevoie la o capitală la dimensiunea Bucureștiului. Și cred eu că asta înseamnă că ajutăm la dezvoltarea Capitalei României și la dezvoltarea țării. În plus, noi o să punem acest obiectiv socio-cultural la dispoziție pentru a fi vizitat nu doar de români, ci și de cetățeni străini care vin în țara noastră, să fie inclus într-un circuit turistic. Aici se adaugă și două restaurante care vor putea fi folosite, aceste spații dedicate lucrului specific vor putea și ele să fie vizitate între anumite ore. Vreau să înțeleagă toată lumea că nu este nimic de ascuns", a menționat Marele Maestru al MLNR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel