Martor-cheie în dosarul „Caracal”. SURPRINS de ce a făcut Alexandra

foto Arhivă
foto Arhivă

În ziua în care Alexandra a fost luată de Dincă la ocazie, un taximetrist a văzut momentul și i-a recunoscut pe amândoi. A doua zi, părinții fetei s-au urcat, culmea, în mașina lui, când mergeau spre poliția din Caracal. 

24 iulie 2019. Alexandra Măceșanu s-a urcat în mașina lui Dincă, la ocazie. Un alt taximetrist a văzut momentul și i-a recunoscut pe amândoi. Cele două autoturisme au mers una în spatele celeilalte preț de câteva minute bune, până când Dincă a luat-o în dreapta, spre stadion, iar bărbatul spre stânga. 

A doua zi dimineață, părinții Alexandrei, îngrijorați de dispariția fetei, s-au urcat chiar în mașina taximetristului care a văzut tot ce se întâmplase. Bărbatul i-a dus pe mama și tatăl Alexandrei la poliția din Caracal, dar nu le-a spus nimic despre scena care se desfășurase sub ochii lui, cu o zi înainte. Tot drumul, doar a ascultat discuția dintre părinții disperați.

Taximetristul îi cunoștea și pe Dincă, și pe Alexandra.

Declarațiile sale au apărut târziu la dosar. La audieri, bărbatul a fost întrebat de ce nu le-a spus părinților că a văzut fata în mașina lui Dincă. Răspunsul a fost simplu: „Am zis că de ce să mă bag? Nu e treaba mea”! 

Filmările vizionate de anchetatori arată că, pe 24 iulie, mașina tânărului apare, într-adevăr, în spatele mașinii lui Dincă, conform Libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel