Marius Pieleanu, operat - update

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Marius Pieleanu a fost operat.

Operația lui Marius Pieleanu a durat o oră și jumătate și, în acest moment, se află la terapie intensivă. Despre acest subiect a vorbit prof. dr. Ioanel Sinescu, Director la Centrul de Chirurgie Urologică "Fundeni".

”Acum se simte foarte bine. Se află la terapie intensivă. Totul este la parametri normali. Este tonic și optimist. Intervenția a fost una laparoscopică”, a spus prof. dr. Ioanel Sinescu, Director la Centrul de Chirurgie Urologică "Fundeni".

”Săptămâna viitoare îl puteți invita la emisiuni. Va fi bine”, a mai zis profesorul la Antena 3.

Prof. dr. Ioanel Sinescu a urmat numeroase cursuri și stagii de perfecționare în străinătate, iar activitatea sa de cercetare științifică include 11 proiecte de cercetare și 28 de studii clinice. Are o serie de articole publicate în reviste de specialitate internaționale, lucrări prezentate la congrese internaționale și studii apărute în reviste de specialitate de circulație internațională recunoscute și cotate ISI, precum și zeci de tratate și monografii apărute în țară.

În ceea ce privește activitatea de transplant renal, se remarcă: primul transplant renal în România, la adult (iunie 1997), primul transplant renal în România la un pacient diabetic (1998), primul transplant renal în România la un pacient cu tumoră pelvină, chimiotratată și iradiată (1998), primul transplant renal în România, la copil, cu rinichi recoltat de la donator în moarte cerebrală (1999), primul transplant renal în România între gemeni univitelini (identici genetic) (2011).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel