Marian Leuştean, rănit în Colectiv, declarație emoționantă: Oamenii, cea mai importantă resursă

Unul dintre tinerii răniți în incendiul de la clubul bucureștean Colectiv, internat la Spitalul Bagdasar Arseni, transmite că niciodată nu trebuie uitat ce s-a întâmplat în acea seară pentru că "cea mai importantă resursă nu este nici petrolul, nici banii, ci oamenii'. 

"Nu trebuie să uităm aşa ceva. Aşa ceva nu trebuie să se întâmple într-un stat civilizat, aşa ceva nu trebuie să se întâmple nicăieri, pentru că au murit oameni. Cea mai importantă resursă nu este nici petrolul, nici banii, ci oamenii. Noi nu îi vom uita niciodată pe acei rockeri care au fost la concert, pe acei oameni deosebiţi şi vom dedica în fiecare an câte un concert comemorativ", a spus Marian Leuştean, unul dintre răniții în club Colectiv, într-o declaraţie acordată jurnaliştilor la Spitalul Bagdasar Arseni.

Viaţa este ca un fir de nisip

Tânărul recunoaște că momentele trăite în acea noapte de 30 octombrie l-au schimbat.

'Starea de spirit noi încercăm să o menţinem cât mai bună. Acceptăm lesne să râdem, să ne bucurăm de viaţă, pentru că am văzut că moartea este foarte urâtă. Viaţa este ca un fir de nisip, o poţi pierde instantaneu fără să ştii când. Încercăm să ne bucurăm de fiecare moment petrecut împreună, de fiecare moment peste care am trecut. Mi-am schimbat optica. Este mult mai plăcut să te bucuri decât să urăşti, este mult mai plăcut să faci un dar decât să iei ceva de la altcineva, este mult mai benefic să râdem decât să plângem', a afirmat Marian Leuştean.

Ce spune Marian despre medicii de la Bagdasar

El a subliniat că pacienţii internaţi la Spitalul Bagdasar Arseni sunt trataţi 'extraordinar'. 'Cine spune că sistemul medical românesc nu este bine pus la punct nu cunoaşte nimic. În acest spital am fost trataţi din prima clipă ca membri ai familiei. Suntem copiii dânşilor. Sunt doctori care au stat câte trei zile în gardă, au avut grijă de noi să arătăm aşa', a mai spus pacientul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel