Marinescu, europarlamentar PDL, face lobby pentru un italian la privatizarea unui spital din Turnu Severin - VIDEO

Marian Jean Marinescu
Marian Jean Marinescu

Consiliul Judeţean Mehedinţi dorește să privatizeze o parte din Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin. Europarlamentarul doljean Marian Jean Marinescu s-a implicat în această afecere. S-a dus la șantier cu un coleg deputat, italianul Aldo Patriciello, care deține afaceri private în domeniul medical prin grupul New Romed. Marinescu recunoaște că sunt și alte firme românești în discuții cu Consiliul Județean, dar nu i se pare că face lobby pentru un coleg.  El recunoaște și că a aflat înaintea presei sau a unui anunț de privatizare de acest proiect, printr-o scrisoare de la CJ.

”Președintele Consiliului Județean m-a contacat și m-au întrebat dacă pot să fac rost de astfel de colaborări. Că ei au făcut această maternitate și că nu mai sunt fonduri pentru echipare. Nu știu dacă proiectul este anunțat, nu am urmărit.”, a spus Marinescu pentru DeCe News.

Întebat dacă este normal ca un om cu influneță ca el să afle de acest proiect înainte să fie anunțat, europarlamentarul a spus că nu e o problemă.

”i? Eu nu văd care e problema. S-a făcut ceva? A fost o vizită să se vadă ce se poate face.”

Marian Jean Marinescu a mai spus că știe că în discuții se află și Medicover, rețeaua privată de sănătate Regina Maria și alte firme.

”În discuțiile pe care le-am avut, au menționat de aceste firme. Am auzit aceste nume, Medicover, Regina Maria.”, a mai spus el

Marinescu nu a putut explica, totuși care este rolul lui în această afacere și a negat că ar fi vorba de trafic de influență.

”Am găsit un eventual interesat într-o asemnea colaborare.”, a zis europarlamentarul.

Cine e Aldo Patriciello

Aldo Patriciello este un politician italian controversat.  Într-o cauză penală Parlamentul European a refuzat să-i acorde imunitate. VEZI AICI DOCUMENTUL

Sursă video: Youtube

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel