Marian Godină declanșează tsunami-ul. Cade primul cap din Poliție

Chestorul Ioan Aron, șeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, şi-a înaintat, la revenirea din concediu, raportul de pensionare.

"La revenirea din concediul de odihnă, chestorul de poliție Aron Ioan - șeful Inspectoratului de Poliție Județean Brașov și-a înaintat raportul de pensionare Inspectoratului General al Poliției Române - decizie ce era anticipată de la începutul anului.

Cu această ocazie, mulțumește conducerii Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului General al Poliției Române, instituțiilor colaboratoare, colegilor polițiști și nu în ultimul rând, cetățenilor brașoveni pentru respectul și sprijinul constant și necondiționat de care s-a bucurat în cei 31 de ani de activitate profesională", se precizează într-un comunicat al Inspectoratulului Județean de Poliție Brașov.

[citeste si]

Șeful IGP a trimis o echipă de control a efectuat verificări la Braşov în cazul sesizărilor făcute de agentul şef Marian Godină, iar toate informaţiile apărute ulterior vor fi înaintate parchetului, a precizat, vineri, inspectorul general al Poliţiei Române, Bogdan Despescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel