Maria Apostol, fosta șefă a comunicării de la Pro Tv, va lucra pentru Antena 3

Foto: Intact
Foto: Intact

Fostul Marketing&Corporate Affairs Director Pro Tv, Maria Apostol, se va ocupa de strategia de marketing a postului Antena 3, dar și de divizia de știri, din care face parte și Observatorul, potrivit unui comunicat remis redacției de către Intact.

Maria Apostol a părăsit Pro TV în februarie anul curent, după 13 ani la petrecuți la postul din Buftea. Ea a fost, pe rând, PR director, apoi PR&Corporate Affairs Director, iar în ultimul an Marketing&Corporate Affairs Director.

Maria este licențiată în Jurnalism și a studiat la London Business School. Și-a inceput cariera într-o agenție de presă, iar mai apoi a continuat în televiziune, având o experiență de peste 13 ani în stabilirea strategiilor de marketing, comunicare și corporate affairs.

Director de la Pro TV spune adio postului după 13 ani

Potrivit comunicatului Intact, venirea Mariei consolidează forța echipei Antena 3, o echipă de jurnaliști profesioniști care a reușit să plaseze postul de televiziune în top trei al canalelor generaliste, o premieră pe piața media internațională. Antena 3, singurul canal de știri din România afiliat CNN, a obținut anul acesta performanța unei nominalizări la prestigioasele premii International Emmy Awards, considerate un echivalent al premiilor Oscar în materie de televiziune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel