Marcel Ciolacu, POZĂ la miezul nopții, din Vama Veche: Florin, noi suntem aici. Tu?! (FOTO în articol)

Marcel Ciolacu, foto Facebook
Marcel Ciolacu, foto Facebook

Este poza momentului. Marcel Ciolacu a publicat o imagine din Vamă. Iată alături de cine este. 

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a publicat imaginea momentului. El se află în Vama Veche. ”Florin, noi suntem aici. Tu?! #wewillrockyou” a scris Marcel Ciolacu, în descrierea imaginii. Lângă Marcel Ciolacu, e Sorin Grindeanu, fost premier al României. Invitat la o emisiune TV, în această săptămână, Marcel Ciolacu afirmat că cea mai mare greșeală a PSD a fost când și-a dat jos propriul guvern, când premier era Sorin Grindeanu. 

Cîțu, invitat să aleagă altă destinație decât Vama Veche

Florin Cîțu a spus că merge în Vama Veche. A ajuns, însă, doar la Neptun. După ce a făcut anunțul despre stațiunea tinerilor de pe litoralul românesc, primarul comunei Limanu i-a transmis: ”Îi recomand domnului premier Florin Cîțu să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche și să se reorienteze în aceasta vară spre Ciocârlia sau Aliman. Va avea astfel ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambițioase de dezvoltare ale acestor localități. Toate primăriile PNL au primit sume considerabile, în schimb, administrațiile PSD au fost pedepsite”, a spus Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu, la acel moment. 

"Consiliul Judeţean nu este premierul, în primul rând. În al doilea rând, ar fi bine să ne uităm la gradul de colectare a taxelor şi aşa mai departe şi după aceea să discutăm. Dar să condiţionezi vizita premierului de nişte bani de la buget pare, aşa, foarte pesedistă chestia asta. Pe vremea pesediştilor se făcea să spui: îmi dai bani şi ai voie să vii aici”, a spus Florin Cîțu, în replică, în timpul unei emisiuni la B1 TV.

”Domnul Cîțu este ca toţi cei care se dau vamaioți că este un loc cool? Vama există doar vara, pentru petrecerile pe plajă? Cu problemele reale trebuie să ne luptăm noi. Dacă iubeşte acest loc, să îl susţină! Este binevenit, este invitatul meu. Drumul către Vama Veche trece prin fața primăriei. Putem să avem o discuţie despre aspectele administrației legate de un management eficient al resurselor publice. Nimic altceva” a replicat, la Antena 3, primarul din Vamă. 

În cele din urmă, Florin Cîțu a ajuns la Neptun: Florin Cîțu, în vacanță la Neptun. Răsturnare de situație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel