Maramureșean transportat la spital, după ce S-A BĂTUT SINGUR

Caz neobișnuit în Maramureș. Un tânăr a fost transportat la spital după ce s-a bătut singur, în urma unei discuții aprinse. 

Un maramureșean de 18 ani a ajuns la spital după ce s-a lovit singur în zona abdomenului. Tânărul din comuna Suciu de Sus a recurs la gestul neașteptat în urma unei discuții aprinse cu familia.

Tatăl său, un bărbat de 56 de ani, a solicitat ajutorul Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus. Agenții care au intervenit la fața locului au constatat că tânărul care primea îngrijiri medicale din partea unui echipaj de ambulanță „s-a auto agresat fizic din cauza unor discuții în familie”. 

Reacția IPJ

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat apelantul ca fiind un bărbat de 56 de ani şi victima ca fiind un tânăr de 18 ani, din comuna Suciu de Sus care primea îngrijiri medicale din partea unui echipaj de ambulanţă. Din verificările efectuate poliţiştii au constatat că tânărul s-a auto agresat fizic din cauza unor discuţii în familie. Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ, conform Observator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel