Maramureş: Primăria Borşa, păsuită de Judecătoria Sighetu Marmaţiei într-o executare silită

Judecătoria Sighetu Marmaţiei a admis cerea de suspendare provizorie a executării silite pe o serie de bunuri din dotarea primăriei oraşului Borşa ca urmare a demersului iniţiat de Asociaţia Composesorală din aceeaşi localitate, a declarat, joi, pentru Agerpres primarul oraşului Borşa, Sorin Timiş.

Potrivit acestuia, în cursul zilei de joi, executorul judecătoresc ar fi trebuit să ridice o serie de bunuri de largă folosinţă, inclusiv fotoliul primarului, ca urmare a demersurilor juridice iniţiate de Asociaţia Composesorală Borşa.

"Suntem de ani de zile într-o situaţie inacceptabilă, prinşi într-un hăţiş de hotărâri judecătoreşti care încearcă să oblige primăria Borşa la restituirea a peste 18.000 hectare de pădure din fondul forestier către o persoană care reprezintă Asociaţia Composesorală Borşa. Reprezentanţii asociaţiei, deşi au prezentat de-a lungul anilor tot genul de documente, n-au deţinut niciodată suprafaţa de pădure invocată", a spus Sorin Timiş.

Primarul oraşului Borşa a admis că administraţia locală se află într-o poziţie neplăcută şi mereu tracasată de reprezentantul asociaţiei, care uzitând de hotărâri judecătoreşti favorabile a reuşit în mai multe etape aproape să blocheze funcţionarea primăriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel