Mama Soranei Cîrstea, mesaj după ce fiica sa a fost atacată pe internet. "De ce sunteţi deranjaţi?"

Foto Facebook Sorana Cîrstea
Foto Facebook Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a stârnit un adevărat scandal după ce a postat pe o reţea de socializare un mesaj controversat. 

Aceasta a distribuit un mesaj în care scria "faceţi bărbaţii din nou masculini, faceţi femeile din nou feminine, lăsaţi copiii să fie inocenţi". De aici şi până la un adevărat scandal a fost doar un pas. 

”Am așteptat să termine Sorana turneul să spun și eu câteva cuvinte ca mamă, femeie și cititor de presă. Mă cutremur la ce citesc. Sorana este copilul meu, este o sportivă de top și un om de calitate, școlit (cu rezultate meritorii), nu este o parvenită incultă care nu știu unde este școlită și care a făcut carieră 'bifând'. Are dreptul să-și spună și să-și susțină opinia!

De ce sunteți deranjați? Că nu a atacat pe nimeni, a dat dovadă de maturitate spunând ce gândește și ce-i place. Îi place frumosul, calitatea, excelența și familia! Emană bunătate, frumusețe și muncă exemplară! Știți voi ce înseamnă asta? Nu! Și nici nu o să aflați! Pentru că ura voastră a depășit normalul și pentru că spuneți, scrieți și reacționați la comandă și la plată! Atât!

Copil frumos, mergi pe drumul tău, fii fericită și împlinită, familia o să-ți fie alături totdeauna! Noi toți te iubim și te susținem! Pentru noi nu ești o 'coțofană', ești un simbol, o inspirație, o mândrie!”, a declarat Liliana, mama Soranei Cîrstea, potrivit Cancan.

De ce a distribuit Sorana mesajul 

”A fost un mesaj care a venit după sosirea mea la Wimbledon și a fost un mesaj pozitiv. Ieri am văzut-o pe Prințesa de Wales, Kate, și m-a impresionat extraordinar de mult eleganța ei, eleganța doamnelor de aici, cât de frumos sunt îmbrăcați bărbații, toți la costum, cu cravată, și câtă disciplină au copii, ce inocență, și totul a venit dintr-o admirație a mea față de acest turneu și de toate lucrurile frumoase pe care le-am văzut aici, care reprezintă acest turneu.

A fost un mesaj pozitiv care, în general, în ziua de astăzi se poate interpreta oricum, însă mesajul a fost unul pozitiv, legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât de frumoasă e lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu. De aici a fost inspirația înainte de această postare. Deci, ideea din spatele acestei postări a fost una foarte pozitivă”, a declarat Sorana Cîrstea, potrivit eurosport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel