Mama Nórei Quoirin, adolescenta găsită moartă în jungla malaysiană, acuză o înscenare

Mama adolescentei crede că este vorba de mai mult decât o moarte provocată de foame
Mama adolescentei crede că este vorba de mai mult decât o moarte provocată de foame

Mama Nórei Quoirin, o adolescentă de 15 ani găsită moartă în jungla malaysiană, spune că trupul fiicei sale a fost pus de cineva în locul în care a fost găsit.

Conform BBC, britanica din Sudul Londrei a dispărut din camera sa, într-o excursie în pădurea tropicală Dusun din Malaysia, în august 2019. Trupul său neînsuflețit a fost găsit la nouă zile de la dispariție, în apropiere de locul unde era cazată. Meabh, mama Nórei, crede că fiica sa a fost răpită, spunând că familia „nu se va opri niciodată pentru a lupta pentru dreptate”.

Biopsia fetei a arătat că Nóra a murit la trei zile înainte să fie găsită, iar cauzele ar fi fost sângerarea gastrointestinală provocată de foame și stres prelungit. „Faptul că echipele de recuperare au fost acolo, alături de sute de voluntari, atât de aproape de locul morții, mă face să cred că ea a fost plasată acolo după moarte”, a declarat Meabh. „Cel mai ușor lucru la care te gândești este faptul că exista o fereastră deschisă în locul de cazare. Cineva a deschis fereastra aceea, nu am fost noi. Acest lucru este complet neexplicat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel