Mama fetei găsite în lada unei canapele dintr-un apartament din Bucureşti, arestată în Spania

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Mama copilei de 12 ani găsită moartă în lada unei canapele dintr-un apartament din Bucureşti a fost arestată în Spania, conform unor surse România TV. 

Conform sursei citate, femeia ar fi ieşit din ţară împreună cu concubinul ei încă de la începutul lunii mai, când au plecat cu un autocar spre Spania. Ea va fi adusă pe aeroportul Otopeni cu escortă. În plus, concubinul acesteia ar fi şi el recidivist, el având şi alte dosare penale la activ. 

Aceleaşi surse România TV spun că bărbatul ar fi fugit în Olanda. Informaţia vine din declaraţiile femeii, făcute în faţa poliţiei spaniole. 

Procurorii au stabilit faptul că victima din lada canapelei este un copil de 12 ani 

"La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Naţional de Criminalistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuinţe din municipiul Bucureşti, Sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei", a transmis Parchetul într-un comunicat de presă, conform Agerpres.

Iniţial s-a crezut că e vorba de o femeie adultă


"La data de 03.06.2023, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament din municipiul Bucureşti, Sector 4, cu privire la faptul că, după plecarea unor chiriaşi, a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de omor. În datele de 3 şi 4.06.2023, procurorul criminalist, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri şi cei din cadrul Serviciului Criminalistic au efectuat cercetarea la faţa locului, fiind ridicate mai multe mijloace de probă ce urmează a fi valorificate în cauză", spunea Parchetul cu o zi în urmă.

CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel