Mădălin Ionescu, grave probleme de sănătate: ''Sunt praf! Vărs non-stop''

Mădălin Ionescu
Mădălin Ionescu

Mădălin Ionescu are grave probleme de sănătate. Fostul prezentator al emisiunii Wowbiz susține că starea lui de sănătate s-a alterat după ce a mâncat pepene roșu cumpărat din piață.

”Sunt praf !!! De cinci ore zac! Vărsături non stop! Asta după ce am mâncat dintr-un pepene achiziționat din piața ! Este incredibil ! Am ajuns sa mâncam pepeni cu aroma de pepene! Ce bagă producătorii în ei? Este a doua oară când pățesc așa ceva ! Prima dată am crezut că este o întâmplare … Culmea, vânzătorii au fost diferiți, dar simptomele sunt aceleași ! Acum îmi este, însă, mult mai rău !…Nu am mâncat nici măcar o felie întreagă!

Autoritățile trebuie să investigheze urgent “compoziția” acestor pepeni mari, dar foarte periculoși pentru sănătatea noastră! Producătorii acestor lubenițe sunt inconștienți! Își riscă libertatea pentru o brumă de bani ! P.S. Și soției mele i s-a făcut rău … Pepenii erau uriasi și provin din Ialomița … Asta mi-a spus vânzătoarea (pe care o voi căuta după ce îmi voi reveni ) . Încă ceva … Pentru că nu vreau să greșesc, vă rog să-mi spuneți unde găsesc un laborator de analiză a produselor agro-alimentare în zona Băneasa – Otopeni ? Vreau sa ma duc cu acest pepene la “control” ! Astăzi am mâncat doar pepene și doua bucăți de brânza – tot din piața . O voi analiza și pe aceea , deși persoana de la care am cumpărat brânza e de încredere … Achiziționez de ani de zile brânza de la ea!” , a scris Mădălin Ionescu pe contul lui de Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel