EXCLUSIV  Lună Plină în Leu, 28 ianuarie 2021. GATA, a venit momentul! Etapă puternică de transformare

Februarie, lună complicată pentru o ZODIE! Primește un mesaj important. Astrolog: Evitați relațiile toxice / Foto Pexels
Februarie, lună complicată pentru o ZODIE! Primește un mesaj important. Astrolog: Evitați relațiile toxice / Foto Pexels

Joi, 28 ianuarie, va avea loc prima Lună Plină din 2021.

„Pe 28 ianuarie, vom avea prima Lună Plină a anului 2021. Se va petrece în semnul Leului. Acest eveniment va dinamita felia Vărsătorului, unde avem Soarele, Mercur, Jupiter și Saturn. Se scoate la iveală o nevoie de a descoperi ce ne lipsește pentru a fi iubiți”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

„Trăim vremuri interesante. Când suntem la pământ, trebuie să căutăm ajutor. (...) Luna Plină se petrece în Casa 11, a oamenilor, prietenilor, etc. 2020 ne-a provocat mult. Dacă nu mai avem acces la ceilalți, ce facem, cum ne bucurăm? E cazul să ne regăsim. Luna Plină în Leu are legătură cu pasiuni, timp pentru noi. Și în vremurile cele mai grele oamenii găsesc resurse să se bucure.

Mulți vă veți trezi în această perioadă. Poate părea un clișeu: până nu mă iubesc pe mine, nu o să-l pot iubi cu adevărat nici pe celălalt. Dar nu e un clișeu. Luna Plină în Leu ne ajută să ne găsim resursele interioare”, a subliniat astrologul DCNews. 

„Nu uitați de faptul că Luna Plină se petrece înantea celei mai fericite zile a anului 2021, 29 ianuarie”, a precizat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel