Ludovic Orban cere demisia lui Victor Ponta şi Dan Şova

Atacurile între liderii USL pe tema proiectului de la Roșia Montană l-au determinat pe liberalul Ludovic Orban să ceară demisiile premierului Victor Ponta și a ministrului Dan Șova. Orban a criticat pe Facebook și atitudinea celor doi demnitari ai PSD referitoare la eventualele procese ale României cu  Compania Gabriel Resources.

 "În ce temei să ne dea în judecată Gabriel Resources? Eu nu cunosc niciun document în care statul român să fie parte şi să ofere temei juridic companiei pentru a cere despăgubiri. Ce urmăriţi cu aceste declaraţii domnule Sova şi domnule Ponta? Să oferiţi cu adevărat temei juridic companiei pentru a da în judecată statul român? Sau doriţi să intimidaţi parlamentarii înainte de vot pentru a vă trece proiectul de lege oneros? După toată aceasta tărăşenie, în ce mă priveşte, cred că nu există decât o singură soluţie onorabilă de salva obrazul şi credibilitatea USL: demisia, atât a domnului Ponta cât şi a domnului Şova", a scris liberalul, pe contul său de Facebook.

 Mai mult, Ludovic Orban a pus în oglindă declaraţiile directorului Gabriel Resources, Jonathan Henry, şi cele ale ministrului Şova şi a premierului Ponta referitoare la posibilele despăgubiri pe care le-ar putea plăti România.

"Comparând aceste declaraţii, parcă Şova ar fi avocatul companiei şi Jonathan Henry un oficial român", a completat Orban.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel