Loredana: "Când eram mică mă simțeam Betty cea urâtă"

Invitată să pregătească prânzul împreună cu Mircea Dinescu în emisiunea "Politică și delicatesuri", Loredana a surprins încă o dată nu doar cu aptidudinile sale în bucătărie, ci și prin sinceritate, artista făcând mărturisiri emoționante

"Mama mi-a fost învățătoare. Când eram mică mă simțeam Betty cea urâtă. Într-o vreme am purtat și ochelari, aveam două cozi lungi de tocilară, bentiță și emblemă. Mama ținea să mă încadreze în toate canoanele, la patru ace, dar cu mare strictețe. Când am plecat de acasă, când am început să am succes, mi-am tuns părul, l-am vopsit și am încercat să experimentez lucruri care să mă ajute să mă descopăr", a spus Loredana care este astăzi o divă al cărei stil vestimentar e urmat de tinere.

Când a fost întrebată de ce de-a lungul carierei, într-o meserie în care e multă bârfă și invidie, nu a fost implicată în niciun scandal, Loredana a răspuns:

"Aleg să văd frumusețea și în mucigai. Aleg să văd partea frumoasă a oricărui lucru. E ușor să te lași în noroi și să fii în toată energia aia negativă și să-ți pierzi interesul pentru ce e frumos, dar e o chestiune de alegere. Atitudinea contează. E o alegere să fii fericit. Eu aleg să trăiesc cu oamenii care mă inspiră, oamenii pe care-i iubesc."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel