Liviu Vârciu, despărțire de mama copilului! “Oamenii nu se potrivesc!”

Liviu Vârciu pare să nu-și găsească liniștea pe plan sentimental. Nici bine nu a trecut o lună de la botezul fetiței lui, căci artistul și-a și anunțat despărțirea de mama copilului său, Anda Călin. 

După cum vedeta a declarat, uneori oamenii nu sunt pe aceeași lungime de undă și nu se potrivesc, așa că el și mama fetiței sale au decis să o ia pe drumuri separate. Hotărârea pare a fi una definitivă!

“Dragi prieteni, așa cum mă știți, eu sunt un om sincer. Știu că mereu v-a plăcut asta la mine și nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunț că eu și Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar știți și voi cum e viața: uneori pur și simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Impreună avem un îngeraș de fetiță. Ea este și va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viața ei. Impreună. Vreau să îi mulțumesc Andei pentru că este o mamă bună. Vă pup și vă iubesc!”, a declarat Liviu Vârciu pe pagina sa de Facebook. 

(oar_w460)

Zvonuri cu privire la despărțirea celor doi au mai existat pe la jumătatea lunii februarie, după ce în presă au apărut imagini în care prezentatorul tv se săruta în fața casei lui cu o colegă de trust, Roxana Niculae.

Liviu Vârciu și Anda Călin au devenit părinții unei fetițe superbe  pe data de  26 septembrie 2017. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel