EXCLUSIV  Litoral 1 Mai. Staţiuni ocupate 100% şi încasări mai mari decât anul trecut

Litoral România
Litoral România

Cristian Bărhălescu, reprezentat al Asociației Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), preconizează că vacanţa de 1 mai va aduce încasări mai mari decât anul trecut. 

 Opţiunile pentru cei care vor să petreacă minivacanţa de 1 mai la mare nu sunt prea multe. Singurele staţiuni care vor prinde viaţă pentru câteva zile sunt Mamaia şi Vama Veche, unde se preconizează încasări mai mari decât anul trecut. Cristian Bărhălescu, fostul preşedinte al Asociaţiei Litoral Delta-Dunării, a declarat pentru DCNews că deja "gradul de ocupare a hotelurilor din Vama Veche și Mamaia în zona de Nord este de 100%. Dacă vorbim despre Olimp, Neptun, Saturn, sunt foarte puține unități deschise. Mamaia și Vama Veche sunt destinațiile unde sunt evenimente, unde se întâmplă ceva".

 Creştere a încasărilor cu aproximativ 14% faţă de anul trecut

"Este posibil să crească încasările datorită faptului că Paştele a fost cu trei săptămâni înainte de 1 mai. Datorită faptului că oamenii sunt liberi mai multe zile şi cu siguranţă vom asista la o cerere mai mare. Cu siguranţă vor fi încasări mai mari, mai ales că exită cluburi care au anuţat că ţin deschis mai multe zile.  Este posibil să avem o creştere a încasărilor între 10 şi 20%", a declarat Bărhălescu pentru DCNews.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel