Lidia Buble și Cornel Ilie, INCREDIBIL ce s-a aflat abia acum despre cei doi: "Da, este ADEVĂRAT!"

Noi detalii ies la iveală despre relația dintre Lidia Buble și Cornel Ilie.

Solistul trupei Vunk a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că divorțează după cinci ani de căsnicie. Tot mai multe voci au speculat că există ceva amoros între el și Lidia Buble. Acum, artistul a recunoscut că există cineva special în viața lui. 

Iată ce declara Cornel Ilie despre căsnicia cu Eliza, femeia cu care are doi copii și cu care s-a căsătorit în 2015. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul copiilor.

"‘Din Poveste’ a rămas O veste’. De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul divorț’ să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Există dragoste după iubire", a fost mesajul lui Cornel Ilie.

Despre relația cu Lidia Buble, artistul a vrut să clarifice lucrurile.

"Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine. Nu mă deranjează, iar cei din jurul meu, cei care sunt apropiați înțeleg că foarte mulți oameni comentează din răutate sau din plictiseală. Cei din jurul meu când vor să afle ceva despre mine mă întreabă, nu află de pe net", a precizat Cornel Ilie pentru media.  

Însă, în cadrul interviului, Cornel Ilie a dezvăluit că există cineva în viața lui. Pornind de la gândurile sale de pe Instagram „Nu renunța niciodată la cineva la care nu trece o zi fără să te gândești', Cornel Ilie a fost întrebat dacă există cineva special la care să se gândeasză în fiecare zi, iar răspunsul a fost un mare DA!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel