EXCLUSIV  ”Liderul providențial de care are nevoie PSD pentru a se recredibiliza. Partidul a ales” - video

Scutaru Cristina / 09 iul 2019 / 18:08 Salveaza PDF Comentarii
Viorica Dăncilă
Descriere foto: Viorica Dăncilă

La Congresul PSD, Viorica Dăncilă a fost aleasă președinte de partid.

"PSD a votat corect pe Viorica Dăncilă. Încă din decembrie 2016 am spus că vor fi probleme cu bicefalitatea puterii, cu un titlular al funcției de președinte al partidului și un titular al funcției de premier. Cele două entități trebuiau reunite într-un singură persoană. Viorica Dăncilă poate să reprezinte acel lider provindețial de care are nevoie PSD pentru a se recredibiliza și pentru a se legitima politic cu condiția să facă ceea ce spune”, a spus Remus Borza la DC News.

”Eugen Teodorovici a venit cu o variantă de lucru de Guvern cu cinci ministere mai puțin”, a spus Remus Borza. Amintim că deputatul a venit, în premieră, cu o astfel de idee.

”Iată că se poate! Am ajuns să avem 28 miniștri, este mult! Un Guvern cu cât este mai simplu cu atât e mai eficient. Sunt 200 de secretari de stat... putem să mai rărim din ei. Tot ce am spus acum o lună... iată că este reambalat într-o formă mai comercială de Dăncilă și Teodorovici. Să le țină Dumnezeu năravul! nu le voi cere drepturi de autor pentru aceste idei. Este important că ce am spus la un moment dat să-și asume și să aplice. Este nevoie de o reformă în administrație, de o modernizare a institutiilor”, a mai spus deputatul la DC News.

Iată interviul:

 

Premierul Viorica Dăncilă a fost aleasă, în cadrul congresului PSD, în funcția de președinte al partidului, ea surclasându-și contracandidații – Ecaterina Andronescu, Liviu Pleșoianu și Șerban Nicolae. În funcția de președinte executiv, numărul doi în partid, a fost ales Eugen Teodorovici.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25