Gestul LIBERALILOR: Baloane de la partid, umflate cu gura, dăruite copiilor și bunicilor

Sub privirile aprobatoare ale unui secretar de stat din Ministerul Sănătății și ale altor doi membri ai Guvernului Orban: Liberalii au pus în pericol viața a mii de copii, părinți și bunici oferindu-le baloane umflate cu gura în plină epidemie de coronavirus, încălcând prevederile stării de alertă!

Acum câteva zile, președintele României, Klaus Werner Iohannis, într-un mesaj transmis cel mai probabil liderilor PNL, spunea referitor la epidemia de Covid–19 că există două tipuri de reacții: fie ești precaut, fie ești prost!

S-a văzut deja, după celebra fotografie din biroul premierului Ludovic Orban, că guvernul liberal nu are miniștri precauți!

Astăzi, potrivit proverbului românesc ”Capra sare masa, iada sare casa”, cei din eșalonul doi al Executivului au arătat că lor nu le lipsește doar precauția, ci și responsabilitatea, fiind autorii unor gesturi de-a dreptul criminale, care au pus în pericol sute, mii de copii și bunici!

Astăzi, un grup de liberali bucureșteni a desfășurat o acțiune de propagandă politică în parcurile din Sectorul 1 împărțind copiilor baloane galbene (culoarea partidului!) și încercând să convingă părinții și bunicii prezenți cu micuții în parcuri de binefacerile guvernării PNL.

La eveniment au participat și trei oficiali de rang înalt, vedete ale noului val al liberalismului: Sebastian Burduja, secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice, Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, și Dragoș Preda, secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Sub coordonarea lor, un grup masivi de liberali le-a împărțit mii de baloane ,”marca PNL” tuturor copiilor cu care s-au intersectat.

Un gest frumos ar spune, cel mai probabil, premierul Ludovic Orban, la acea oră cu siguranță matol pe la vreo terasă din Centrul Vechi, potrivit obiceiurilor sale păcătoase la care nu vrea să renunțe nici cât conduce Guvernul României!

Dimpotrivă! Un gest dement! Un gest criminal! Un gest iresponsabil pentru care, într-un stat normal, toți liberalii prezenți la eveniment ar fi fost ridicați cu dubele și transportați la Parchet pentru declarații, în cadrul unor ample dosare penale deschise pe numele lor pentru zădărnicirea combaterii bolilor!

Într-una dintre fotografiile prezentate cu mândrie pe site-ul PNL Sectorul 1 (prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul!) se vede cum unul dintre liberali umflă baloanele cu gura! După care, evident, le împarte copiilor! Ceva mai grav, mai iresponsabil, un gest mai periculos și prostesc nu ar fi putut fi comis, în plină Stare de Alertă!

Sunt sute, poate mii de copii care au fost expuși unei potențiale îmbolnăviri cu Covid 19! Sunt sute, poate mii de bunici pentru care contaminarea cu acest coronavirus ar putea fi mortală. Ei sunt categoria de risc cea mai vulnerabilă!

Evident că niciunui liberal nu i-a păsat de acest lucru. Ei erau ocupați să-și facă, încălcând prevederile stării de alertă, campanie electorală!

Totul este cu atât mai grav cu cât s-a întâmplat în prezența medicului Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății! Care medic nu s-a arătat contrariat, indignat și deranjat de faptul că liberalii umblau în ditamai cetele de zeci de persoane, deși legea adoptată la solicitarea Guvernului PNL interzic grupurile mai mari de 3 persoane dacă nu locuiesc împreună!

În timp ce românii au fost și sunt în continuare cocoșați cu amenzi de poliție și jandarmerie din ordinul miniștrilor și prefecților PNL, liberalii încalcă veseli și cu o aroganță vecină cu nesimțirea, toate normele pe care nouă ne pretind imperativ să le respectăm!

Așteptăm reacția imediată a organelor abilitate ale statului care să deschidă dosare penale pe numele tuturor celor implicați. Asta ca să vadă întreaga Românie că legea se aplică pentru toți, inclusiv celor pe care președintele României i-a indicat drept proști, ca să nu le spună pe nume: liberalii din Guvern!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel