Lia Bugnar iese din nou la atac. Jigniri despre Gâdea și telespectatorii săi

După ce i-a jignit incalificabil pe oamenii care votează cu Gabriela Firea, Lia Bugnar revine cu un nou mesaj.

Regizoarea, susținătoare a lui Nicușor Dan, a spus că nu vrea ca soarta, pe 5 iunie, să-i fie decisă de fanii lui Mihai Gâdea sau de fanii lui Dan Capatos.

(w670)

"Cei pentru care conteaza ce cred eu, repet (lucru pe care il voi face pina duminica inclusiv) ca il votez pe Nicusor Dan", a scris Lia Bugnar pe Facebook.

"In realitate cei care se uita la Antene si chiar cred ce vad acolo, sint realmente prosti. Si nu, nu am pierdut nici un posibil spectator, ei nu vin la teatru, cel mult la spectacolele de la sala Palatului. Nu sint politician, sint om normal, nu vreau sa ma voteze nimeni. Asa ca, in momentul in care felul in care imi traiesc viata depinde de votul unor prosti, am sa incerc sa trag un semnal de alarma, sa ne mobilizam cei alfabetizati si sa incercam sa ne aparam.

Votul prost i-a omorit pe cei din Colectiv. Faptul ca pare o lupta fara sorti de izbinda nu ma face sa ma retrag dezamagita intr-un colt. Cred ca trebuie sa iesim din casa pe 5 iunie si sa anihilam manipularea si prostia din orasul/tara asta. Nu vreau sa-mi decida soarta fanii lui Capatos si nici ai lui Gidea. Refuz", a mai zis regizoarea. 

VEZI ȘI: Lia Bugnar, jignire grosolană la adresa votanților Gabrielei Firea-VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel