Legătura NEȘTIUTĂ dintre Camilla și Alice Keppel. Cum au ajuns AMANTE în Familia Regală și le-au sucit mințile viitorilor REGI

Foto: Instagram @clarencehouse / Facebook Sovereign Ancestry
Foto: Instagram @clarencehouse / Facebook Sovereign Ancestry

Care a fost legătura dintre Camilla Parker Bowles, soţia Prințului Charles, şi amanta Regelui Edward al VII-lea.

Povestea Prințesei Diana a stârnit o mulțime de reacții și a ținut cu sufletul la gură o lume întreagă. Viața ei alături de Prințul Charles a fost presărată cu de toate, iar serialul The Crown a condus de-a lungul celor patru sezoane la tot mai multe teorii, reacții și dezvăluiri ale Familiei Regale. 

Într-unul dintre episoade, este expus momentul în care Prințesa Diana, aproape căsătorită deja cu Prințul Charles, se întâlnește la restaurant cu amanta Prințului, Camilla. 

Aceasta nu a fost singura întâlnire dintre ele. Cele două femei s-au întâlnit la aniversarea de 40 de ani a surorii Camillei, unul dintre cele mai tensionate momente din istoria monarhiei britanice, iar declarația Prințesei Diana de la acea vreme, din anul 1995: "Am fost întotdeauna trei în această căsătorie, deci a fost cam aglomerată", a spus totul. 

Întânirea a pus-o pe Prințesa Diana în ipostaza de a o confrunta pe Camilla și a spus la acea vreme că a fost unul dintre cele mai curajoase momente din viața ei, că s-a simțit eliberată și mândră, scăpând într-un final de neputință după șapte ani de frustrări și gelozii.

Atunci, la petrecere, nimeni nu o aștepta venind, mai ales la brațul soțului ei, Charles, iar la un moment dat, Diana a luat-o de-o parte pe Camilla și i-a cerut să schimbe câteva cuvinte între patru ochi.

"I-am spus: Camilla, ştiu exact ceea ce se întâmplă între voi. Mi-a răspuns: Nu ştiu la ce te referi. I-am zis că ştiu ce este între ea şi Charles. Atunci, ea mi-a zis ceva interesant: Ai tot ceea ce-ţi doreşti. Toţi bărbaţii din lumea asta sunt îndrăgostiţi de tine. Ai doi copii frumoşi. Ce vrei mai mult? I-am răspuns: Îmi vreau soţul", povestea Lady Diana. Replica rivalei a întârziat să apară, dar gesturile i-au luat locul, pentru că a lăsat capul în pământ și a tăcut.

Ei bine, Camilla Parker Bowles este una dintre cele mai importante femei din viața Prințului Charles, iar implicarea ei în mariajul dintre Prințul Charles și Prințesa Diana este cunoscută de o lume întreagă. Celebra vorbă "viața bate filmul" nu este întâmplătoare și asta pentru că, deși în filme și seriale s-au lansat o mulțime de teorii și s-au scos în față mai multe întâmplări, în viața reală povestea este una destul de lungă. 

Prințesa Diana, CHINUITĂ de Camilla. Charles: PENIBILĂ! Ne face de RÂS

Care e legătura dintre Camilla Parker Bowles cu amanta altui Rege britanic

 

Legătura dintre Camilla, soţia Prinţul Charles, şi familia regală britanică este mai veche decât s-ar crede, chiar dacă poate părea ciudat, dat fiind faptul că ea nu provine dintr-o Familia Regală. 

Este vorba despre o legătură de familie ce o are în centru pe Alice Keppel, amanta celebră a Regelui Edward al VII-lea, fiul cel mare al Reginei Victoria.

Alice Keppel a fost o persoană cunoscută la începutul secolului 20. Născută în 1868 într-o familie din înalta societate londoneză, Alice Keppel s-a măritat cu ofiţerul George Keppel, unul care-ar fi ştiut de aventurile extramaritale ale soţiei sale şi care n-a avut nimic împotriva acestora, atât timp cât Alice se întoarce în patul conjugal.

Alice Keppel i-a atras atenţia chiar şi moştenitorului tronului Angliei, Regele Edward al VII-lea, cei doi începând o legătură amoroasă înainte ca Edward să ajungă pe tron. 

Culmea e că Regele Edward era căsătorit atunci cu Prinţesa Alexandra a Danemarcei, dar Alice nu s-a sfiit să-i devină amantă.

Relaţia lor a ținut până la moartea Regelui, în anul 1910 și se spune că Alice a fost devastată de moartea lui și în plus, ea şi soţul ei au părăsit Anglia la sfârşitul acelui an, stabilindu-se în Italia.

Alice a murit în 1947, la vârsta de 79 de ani.

Dar totuși, care-i legătura între Camilla și Alice?

Ei bine, Alice Keppel este străbunica Camillei, cunoscută drept amanta Prințului Charles înainte și în timpul căsătoriei acestuia cu Prințesa Diana.

Nepoata lui Alice, Rosalind Cubitt, s-a măritat în 1946 cu ofiţerul Bruce Shand, iar Camilla, prima lor născută, a venit pe lume în 1947, chiar anul în care a murit străbunica ei, arată Express.co.uk.

Nu au fost singurele amante din Familia Regală britanică

Abdicarea în Familia Regală britanică s-a întâmplat cu mulți ani în urmă, după ce Regele Edward al VIII-lea, unchiul Reginei Elisabeta, a ales să abdice în anul 1936, la mai puțin de un an după ce urcase pe tron pentru că a ales iubirea. 

Prințul Edward a vrut să se căsătorească atunci cu Wallis Simpson, o persoană din lumea socială americană care a divorțat de două ori, dar pentru că nu a primit aprobarea Bisericii și a publicului, deoarece mulți încă dezaprobau divorțul la acea vreme, Edward a fost pus să aleagă între tron și soție. Atunci Ducele de York, Prințul Albert, a fost împins într-un rol regal pentru care nu a fost niciodată pregătit, devenind ulterior regele George al VI-lea.

Asta a însemnat că fiica cea mare a lui George al VI-lea, Prințesa Elisabeta, va deveni moștenitoarea tronului pe neașteptate.

Alegerea Regelui Edward de atunci, seamănă foarte mult cu decizia prințului Harry de a renunța la regalitate pentru dragoste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel