Legătura dintre Radu Zamfir și Dan Condrea. Ce dezvăluire a făcut

radu_zamfir2_93247900
radu_zamfir2_93247900

Doctorul Radu Zamfir, supravieţuitor al accidentului din Apuseni, a fost coleg de facultate cu prima soție a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, și au păstrat o relație apropiată.

Medicul a povestit cum l-a cunoscut pe omul Dan Condrea. Imaginea fostului patron este cu totul alta faţă de cea vehiculată până acum în presă. "Am fost colegi de facultate. Era o studentă foarte inteligentă (n.r. Laura Georgescu). Avea nişte rezultate foarte bune. Pe Dan Condrea l-am cunoscut prin prisma ei.

Era prietenul şi ulterior soţul Laurei. Aveam nişte relaţii colegialitate normale, armonioase. Se încadra în limitele normalului. Fiecare dintre noi avem momente de veselie, de tristeţe", a spus Radu Zamfir la Antena 3.

Medicul care a supravieţuit accidentului aviatic din Apuseni se mai vedea cu Dan Condrea şi cu fosta lui soţie pentru că fetițele lor aveau aceeaşi vârstă.

[citeste si]

"Fetiţele noastre au crescut simultan. Mai veneau una la ziua celeilalte. Era mai introvertit, mai puţin vorbăreţ", a mai spus Radu Zamfir la Antena 3, într-un interviu acordat Anei Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel