Lazăr, rezultat evaluare. Ingrid Mocanu: Singura variantă posibilă

Ingrid Mocanu
Ingrid Mocanu

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va anunţa miercuri, de la ora 18:00, rezultatul evaluării procurorului general Augustin Lazăr. Ingrid Mocanu a vorbit despre acest subiect, miercuri dimineață, la Antena 3.

„Din punctul meu de vedere, singura variantă posibilă și legală este revocarea. Mai departe, sunt convinsă că domnul Iohannis va încerca să amâne cât mai mult momentul luării unei decizii, bineînțeles dacă propunerea este una de revocare", a declarat, miercuri dimineață, Ingrid Mocanu într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Evaluarea lui Lazăr a fost demarată în data de 25 august de către ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, după ce protocolul încheiat în 2016 între Parchetul General şi Serviciul Român de Informaţii a fost făcut public. Tudorel Toader este așteptat să anunţe miercuri, la ora 18:00, rezultatul evaluării procurorului general, nefiind exclusă nicio variantă.

Amintim că prima dată când Tudorel Toader a vorbit despre evaluarea lui Augustin Lazăr a fost într-un interviu la DC News. Se întâmpla pe 31 iulie.

„Vă dau însă un răspuns de principiu, general valabil: pentru oricare dintre noi, vine o vreme în care este supus evaluării!", a transmis Tudorel Toader la DC News.

Întrebat dacă Augustin Lazăr urmează să fie supus evaluării, ministrul Justiției a adăugat la acel moment: „Mă repet, mă citez. Pentru fiecare dintre noi vine o vreme a evaluării".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel