Lazăr, pensionare. Chirieac: Alt motiv nu există. Are Dumnezeul potrivit, cu epoleți

Augustin Lazăr FOTO AGERPRES
Augustin Lazăr FOTO AGERPRES

Președintele Klaus Iohannis a semnat eliberarea din funcție a lui Augustin Lazăr, procurorul general al României, în vederea pensionării, la 27 aprilie 2019. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la Antena 3, faptul că Augustin Lazăr ”știe să facă alegerile potrivite”. 

”Se pare că domnul Lazăr are Dumnezeul potrivit, chiar dacă Dumnezeul său cred că are epoleți” a fost comentariul lui Bogdan Chirieac, la Antena 3, subliniind că Augustin Lazăr va avea o pensie de ”sute de milioane de lei pe lună”. Peste 27.000 de lei va lua procurorul general pensie. 

Analistul politic a mai subliniat că ”Augustin Lazăr e un model de urmat”, pentru că Societatea Timișoara și GDS au simțit nevoia să-l premieze. ”N-a plecat oricum la pensie, a plecat în glorie.” a mai precizat Bogdan Chirieac. 

Dumnezeu, militar sau civil?

Întrebat de ce crede că a ales președintele această variantă, analistul politic a răspuns: ”Datorită, nu din cauza, serviciilor pe care, de-a lungul timpului, Augustin Lazăr, le-a făcut președintelui. Alt motiv nu există. Mai e ceva, Augustin Lazăr nu pleacă revocat, în timp ce ministrul, cel care l-a propus pentru revocare pe baza unui material foarte solid realizat, și-a depus demisia. Așa a organizat Dumnezeu lucrurile acum, și la sărbătoare mare. O să vedem dacă Dumnezeu e militar sau civil”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel