Lazăr, pensionare. Chirieac: Alt motiv nu există. Are Dumnezeul potrivit, cu epoleți

Roxana Neagu / 19 apr 2019 / 14:23 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Președintele Klaus Iohannis a semnat eliberarea din funcție a lui Augustin Lazăr, procurorul general al României, în vederea pensionării, la 27 aprilie 2019. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la Antena 3, faptul că Augustin Lazăr ”știe să facă alegerile potrivite”. 

”Se pare că domnul Lazăr are Dumnezeul potrivit, chiar dacă Dumnezeul său cred că are epoleți” a fost comentariul lui Bogdan Chirieac, la Antena 3, subliniind că Augustin Lazăr va avea o pensie de ”sute de milioane de lei pe lună”. Peste 27.000 de lei va lua procurorul general pensie. 

Analistul politic a mai subliniat că ”Augustin Lazăr e un model de urmat”, pentru că Societatea Timișoara și GDS au simțit nevoia să-l premieze. ”N-a plecat oricum la pensie, a plecat în glorie.” a mai precizat Bogdan Chirieac. 

Dumnezeu, militar sau civil?

 

Întrebat de ce crede că a ales președintele această variantă, analistul politic a răspuns: ”Datorită, nu din cauza, serviciilor pe care, de-a lungul timpului, Augustin Lazăr, le-a făcut președintelui. Alt motiv nu există. Mai e ceva, Augustin Lazăr nu pleacă revocat, în timp ce ministrul, cel care l-a propus pentru revocare pe baza unui material foarte solid realizat, și-a depus demisia. Așa a organizat Dumnezeu lucrurile acum, și la sărbătoare mare. O să vedem dacă Dumnezeu e militar sau civil”. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22